Official Luthiers Forum!

Solely owned and operated by Lance Kragenbrink
It is currently Thu Sep 19, 2019 6:32 pm


All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 12:23 am 
Offline
Koa
Koa

Joined: Sun Jan 02, 2005 1:38 pm
Posts: 1103
Location: Amherst, NH USA
Focus: Build
Status: Amateur
The links and ads are appearing on every page. Even when I view a single discussion. If you click on anything you have to scroll down more than a page to get to what you want. Putting the links on the first page is fine. Pressing the "back" button on my browser should return me to previous page and it should also scroll to the same line I was viewing before. Right now, it alwasy seem to return to the top of the page.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 1:12 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Dec 27, 2004 5:02 am
Posts: 8523
Location: United States
First name: Lance
Last Name: Kragenbrink
City: Vandercook Lake
State: Michigan
Zip/Postal Code: 49203
Country: USA
Focus: Build
Status: Semi-pro
strange, when I surf the site, make a post, read a post or what ever, when I hit the back button, I'm dropped in the same spot i was in.. Works like it should. Also, when I click a topic or reply, it appears at the the top of my screen, just as it should.

_________________
Subscribe to the OLF Classifieds!
Support the OLF! Bookmark our AMAZON link!
Sole owner & moderator of LuthiersForum.com
Lance@LuthiersForum.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 1:13 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Dec 27, 2004 5:02 am
Posts: 8523
Location: United States
First name: Lance
Last Name: Kragenbrink
City: Vandercook Lake
State: Michigan
Zip/Postal Code: 49203
Country: USA
Focus: Build
Status: Semi-pro
But then, when I reply to a thread, im taken back to the top of the page.

_________________
Subscribe to the OLF Classifieds!
Support the OLF! Bookmark our AMAZON link!
Sole owner & moderator of LuthiersForum.com
Lance@LuthiersForum.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 9:43 am 
Offline
Koa
Koa

Joined: Sun Jan 02, 2005 1:38 pm
Posts: 1103
Location: Amherst, NH USA
Focus: Build
Status: Amateur
I'm running Mozilla on Linux. Perhaps that makes a difference.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB customization services by 2by2host.com